Våra tjänster

Ctrl Alt Konsult AB är en obereonde leverantör inom konsultation, support och inköp. Jag är inte bunden till något specifikt märke, utan utgår ifrån vad ni som kund har för behov och vad som fyller just detta behov bäst.
Jag supporterar både PC och Macintosh, även om dessa finns i blandmiljö.
Skrivare och MFP:er har legat mig varmt om hjärtat de senaste 17 åren - har ni frågor så ställ dem, jag är full av svar!
Är ni i behov av en server för er miljö löser jag även detta till er, både i molnet och lokalt på plats.

Konsultation

Jag hjälper idag företag och personal på ledningsnivå att fatta rätt beslut inför kommande inköp, och att sätta budgetar inför kommande investeringar. Jag erbjuder även olika behovs- och effektanalyser för att kunna optimera er miljö och ert arbetssätt.
Under dryga 17 år har jag sålt, servat och installerat MFP-skrivare och även konfigurerat mjukvarulösningar för optimalt utnyttjande av en investering. Har ni avtal på er befintliga skrivare eller ska teckna nytt avtal hjälper jag er som kund att se till att ni får de bästa och mest effektiva avtalen för er utrustning.

IT-support

Idag har jag ett flertal företag där jag agerar som deras interna IT-avdelning och ser till att IT-miljön är uppdaterad vad det gäller mjukvara, hårdvara och uppdateringar.
Jag utför nyinstallation, uppgraderingar, underhåll av befintliga miljöer - och detta enligt en plan som vi lagt tillsammans.
Med dagens teknik och driftsäkerhet på hårdvaran behövs oftast ingen egen IT-personal. Istället kan ni genom att köpa in tjänsten och ha en regelbunden översyn sänka era kostnader för IT-driften.
Behöver ni tillfällig IT-jour för er verksamhet kan jag lösa detta också.

INKÖP

Jag samarbetar idag med ett flertal pålitliga leverantörer, och  använder deras produkter och tjänster.
Jag hjälper er som kund att hitta rätt produkter såsom hårdvara och mjukvara som passar er IT-miljö både vid köp och hyra av utrustning. För att ta rätt beslut går vi igenom ert behov, och därifrån lägger vi upp en strategi för er verksamhet. Har ni akuta behov av utrustning löser jag även detta till er!