Våra tjänster

Ctrl Alt Konsult AB är en obereonde leverantör inom konsultation, support och inköp. Jag är inte bunden till något specifikt märke, utan utgår ifrån vad ni som kund har för behov och vad som fyller just detta behov bäst.
Jag supporterar både PC och Macintosh, även om dessa finns i blandmiljö.
Skrivare och MFP:er har legat mig varmt om hjärtat de senaste 17 åren - har ni frågor så ställ dem, jag är full av svar!
Är ni i behov av en server för er miljö löser jag även detta till er, både i molnet och lokalt på plats.

Ska ni byta lokal, flytta till nytt och är i behov av fast nätverk, WiFi nätverk eller behöver en fiberuppkoppling, låt mig hjälpa er med detta. Vi drar nätverk från enbart 1 rum till hela byggnader. 

Konsultation

Jag hjälper idag företag och personal på ledningsnivå att fatta rätt beslut inför kommande inköp, och att sätta budgetar inför kommande investeringar. Jag erbjuder även olika behovs- och effektanalyser för att kunna optimera er miljö och ert arbetssätt.
Vet ni vad ni har för kostnader idag på er IT-miljö, har man under många år förnyat avtal är risken stor att man till stor del betalar för luft, detta gäller speciellt om man har avtal på kopieringsmaskiner. Här hjälper jag er till att få till bättre avtal som passar verksamheten.

IT-support

Idag har jag ett flertal företag där jag agerar som deras interna IT-avdelning och ser till att IT-miljön är uppdaterad vad det gäller mjukvara, hårdvara och uppdateringar.
Jag utför nyinstallation, uppgraderingar, underhåll av befintliga miljöer - och detta enligt en plan som vi lagt tillsammans.
Med dagens teknik och driftsäkerhet på hårdvaran behövs oftast ingen egen IT-personal. Istället kan ni genom att köpa in tjänsten och ha en regelbunden översyn sänka era kostnader för IT-driften.
Behöver ni tillfällig IT-jour för er verksamhet kan jag lösa detta också.

INKÖP

Jag samarbetar idag med ett flertal pålitliga leverantörer, och  använder deras produkter och tjänster.
Jag hjälper er som kund att hitta rätt produkter såsom hårdvara och mjukvara som passar er IT-miljö både vid köp och hyra av utrustning. För att ta rätt beslut går vi igenom ert behov, och därifrån lägger vi upp en strategi för er verksamhet. Har ni akuta behov av utrustning löser jag även detta till er!

Övervakning

Vill ni ha koll på vad som händer på ert företag efter arbetstid, vem som rör sig innanför era grindar eller kontroll på vad som kommer och lämnar ert lager?

Jag kan hjälpa er med kameror och inspelningsenheter som gör att ni får en översikt i realtid eller som ni kan spela upp i efterhand för att se vad som hänt.